Spelagenda

Onderstaande spelagenda is niet definitief doch slechts indicatief.
Zodra de agenda vaststaat zal de definitieve status van de spelagenda op deze pagina worden vermeld.

1. Oefenspel 1-08-2019 t/m 30-11-2019

Het oefenspel is bedoeld om na te gaan of de spelprocedure van het  Nederlands Benefietspel  volgens wens verloopt. De spelprocedure van het oefenspel wijkt niet af van de benefietspellen die later zullen volgen. Het oefenspel is niet gericht op het financieel steunen van de vermelde  goede doel. Het vermelde goede doel dient bij dit oefenspel als voorbeeld hoe een goededoelenorganisatie  kan worden gepromoot en financieel gesteund.  De bij dit oefenspel beschikbaar gestelde prijzen zijn laag omdat het een oefenspel is. Het spel is immers niet bedoeld voor het grote publiek. Slechts een beperkt aantal mensen heeft  een uitnodiging ontvangen om aan het oefenspel deel te nemen, 
Het oefenspel start op 01-08-2019 om 8.00 uur en sluit op 30-11-2019 om 22.00 uur.  
De eerste 2 speelrondes kunnen gratis worden gespeeld. Daarna kunnen na een online-inleg extra rondes worden gespeeld om je spelresultaat te verbeteren. Het is de bedoeling dat bij dit oefenspel elke speler de beide gratis te spelen rondes benut en daarna - niet verplicht !! -  1 extra ronde of meer speelt á 3 euro per speelronde.   
Voor de actuele ranglijst van de snelste spelers van het oefenspel raadpleeg  de highscorelijst .
Meld je spelervaring (via 'contact') , want daarvan kunnen wij leren. 
Om het oefenspel te spelen ga naar 'Home' en klik op 'nu spelen'.


2. Het Nederlands benefietspel voor de stichting Alzheimer-Nederland, 4-12-2019 t/m 31-12-2019

De Stichting Allzheimer-Nederland.  bestrijdt dementie en is voor haar inkomsten onder meer afhanklijk van donateurs.
Het benefietspel voor de stichting Alzheimer -Nederland start op 04-12-2019 om 8.00 uur en sluit op 31-12-2019 om 22.00 uur..
Van de baten minus de operationele kosten gaat tenminste 80 %  naar de stichting Alzheimer-Nederland. Ongeveer 20% van de spelersinleg wordt  besteed aan het  beschikbaar stellen van prijzen.Voor raadpleging van de prijzen die met dit benefietspel zijn te winnen klik hier.


Volgend item