Highscore-ranglijst


De highscore-ranglijst op de website benefietspel.nl betreft de lijst van de beste spelers van een bepaald benefietspel.De volgorde  van de spelers wordt bepaald door gescoorde korste rondetijden. De plaats op de highscorelijst is pas definitief ná het sluitingstijdstip van het betreffende benefietspel.  Hierdoor is het benefietspel extra spannend. Immers gedurende de looptijd van het spel kan door een andere speler, alsnog een beter spelresultaat (kortste rondetijd) worden gescoord en zakt de speler een plaats  op de ranglijst. 
Elke speler kan na elke gespeelde ronde op zijn scherm zien op welke plaats hij staat op de highscor-ranglijst. 
De highscore -ranglijst is niet alleen een spannend competatief element van het benefietspel maar is ook van belang voor het winnen van een prijs
Immers bij een aantal categoriën plaatsen van de ranglijst behoren de beschikbaar gestelde prijzen. De te winnen prijzen worden teminste een week vóór de startdatum van het betreffende benfietspel bekend gemaakt.

De prijswinnaars  worden gedurende tenminste  1 maand na  de sluitingsdatum van het  benfietspel op deze website bekend gemaakt. Ook worden de prijswinnaars binnen 10 dagen na de sluitingsdatum geinformeerd over hun gewonnen prijs, via hun opgegeven e-mailadres.
 

Volgend item