Highscore-ranglijst


De highscore-ranglijst  betreft de lijst van de beste spelers van een bepaald benefietspel.De volgorde  van de spelers wordt bepaald door hun gescoorde korste rondetijden. De plaats van de speler op de highscorelijst is pas definitief ná het sluitingstijdstip van het betreffende benefietspel.  Immers gedurende de looptijd van het spel kan door een andere speler, alsnog een beter spelresultaat (kortste rondetijd) worden gescoord en zakt de speler een plaats  op de ranglijst. Door dit competatieve element is het benefietspel extra spannend
Elke speler kan na elke gespeelde ronde op zijn scherm zien op welke plaats hij op dat moment staat op de highscor-ranglijst.
 
De eindstand van de highscore-ranglijst is van belang voor het winnen van prijzen . Immers voor een aantal plaatsen  op de ranglijst zijn prijzen beschikbaar gesteld. 

De te winnen prijzen   worden teminste10 dagen vóór de startdatum van het betreffende benefietspel bekend gemaakt.

De prijswinnaars  worden gedurende tenminste  1 maand na  de sluitingsdatum van het  benefietspel op deze website bekend gemaakt. Ook worden de prijswinnaars binnen 10 dagen na de sluitingsdatum  via hun opgegeven e-mailadres, geinformeerd over hun gewonnen prijs,.
 
Volgend item